onsdag 4 april 2012

påskledighet

Nu på onsdagskvällen proppas Bogotás utfartsleder igen av påskfirare på väg till släkt, vänner, eller bara någon varm plats i största allmänhet. Jag och Aland kommer att sitta i en nattbuss med destination Bucaramanga.

Bucaramanga kallas för "parkernas stad" och är centralort i departementet Santander, en av Colombias populärare turistdestinationer. Här finns San Gil, ett äventyrsmecka där man kan glidflyga, hoppa fallskärm och forsränna. Landskapet är dramatiskt, grönt och böljande och fullt av vackra små kolonialbyar. I Santander bor även en mamma med sin machete. Hon brukar blogga om sitt liv här.

Resten av veckan tänker jag äta sötsaker, njuta av solen och värmen och ta ledigt från bloggen. Vi ses igen på andra sidan påsken!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Trevlig resa och Glad Påsk

Erik i Bogotá

Johannes sa...

Tack ska du ha, Erik. Glad påsk på dej med!

Mammas machete sa...

Parkernas stad. Det kallas Malmö också för :). Hoppas du haft det fint i Bucara. Om du fortfarande är kvar så ta en svänginom mig vetja!

Johannes sa...

Hehe... Jag är uppvuxen i Lund. Tyvärr, jag kom hem igen igår. Men det hade varit roligt. Nästa gång! :-) Hoppas att allt är bra med dej!