måndag 2 april 2012

jag är inte göteborgs operahus

Det är alltid kul att se hur folk hittar fram till bloggen. Igår till exempel hamnade en person här efter att ha googlat på "operahuset + göteborg + stora salen". Hur gick det till? Jag har ju inte ens en behaglig pipa... Vem det än var så hoppas jag att han eller hon hade utbyte av mina inlägg!

7 kommentarer:

gunsan sa...

Ett tecken från ovan säger en som hört dig sjunga på en väg! Får man gratisbiljett?

Johannes sa...

Du får hur många gratisbiljetter som helst, morsan!

Som en rolig grej kan jag nämna att en person hittade hit i morse via google-sökningen "svenskar är mer nakna än norrmän". :-D

Mammas machete sa...

ååå ni har så roliga statistikmätningar på blogspot. ska försöka hitta det som plugin till min wp. kram!

Ingela sa...

Haha, vad roligt! Och nu undrar jag om svenskar ÄR mer nakna än norrmän..? Hoppas du har det bra! Här har det blivit vår med tussilago och snödroppar och nu vinter igen med minusgrader. Typiskt aprilväder alltså. Så du behöver inte ha någon hemlängtan!

Johannes sa...

@Mammas machete: Jaså, har de inte ens automatisk statistik? Du måste skaffa dej en plugin!

@Ingela: Visst, jag tänkte samma sak: Stämmer det eller inte? Synd att jag inte såg den sökningen först, det hade blivit en roligare rubrik! Hoppas att du har det bra och att våren redan har kommit tillbaka igen!

Cilla sa...

Var inte så blygsam, käre bror. Din sammetslena baryton är välkänd i hela södra Sverige. I alla fall i Malmö, i min telefon, en gång om året ...

Johannes sa...

@Cilla: Riktiga sångare ska inte skämma bort sina åhörare med alltför många framträdanden......